Wie ben ik?

Verleden


Mijn naam is Kathy, ik heb zelf een achtergrond in de zorg. Toen ik op verpleeg afdelingen in de gaten kreeg dat de achteruitgang van patiënten vaak gekoppeld was aan slechte mobiliteit ben ik me gaan interesseren in voeten. Vreemde hobby zouden veel van u denken, maar het bleek wel dat als (vooral bij bejaarde patiënten) de voeten niet goed verzorgd waren, de mobiliteit achteruit ging en daardoor ook de gezondheid.

In 1992 heb ik een allround opleiding als pedicure gevolgd, het geen ik nog met veel plezier doe.

Heden


In middels jaren verder heb ik aardig wat stappen gemaakt. Natuurlijk blijf ik mijn zorg functie uitoefenen want dat is nog altijd mijn basis, maar tijden veranderen en mensen willen buiten dat ze goed verzorgd zijn er ook mooi uitzien. Nu heb ik inmiddels ook de allround opleiding als nagel styliste gevolgd en kan een uitgebreide behandeling aanbieden, van preventief, tot cosmetisch. En dit van handen en voeten.

Toekomst


Hoe zal de toekomst eruit zien? Ik hoop dat ik zoveel mogelijk mensen pijnvrij en mooi kan maken zodat ze zolang mogelijk kunnen genieten van hun gezondheid en daarbij ook genieten van prachtige handen en voeten.