Een volwassen mens heeft dagelijks wel 330 tot 700 mg magnesium nodig per dag. De hoeveelheid die we dagelijks binnen krijgen ligt helaas veel lager, vaak tussen de 50-100 mg. Het hangt natuurlijk erg van de persoon , leefwijze, leeftijd beroep sport en voedingsgewoonten af.

 

Het duurt enige tijd voordat de effecten waarneembaar zijn, maar de ontspannende werking op de spieren zal 1 van de eerste effecten zijn die waarneembaar is na enkele dagen al.

 

 

 

 

Een aantal van K-CARE4U magnesium toepassingen

·         Activeert je natuurlijke energie in het lichaam.

·         Draagt bij tot de instandhouding van normale botten.

·         Draagt bij aan een normale celdeling.

·         Speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit.

·         Helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam.

·         Draagt bij aan een sterk gebit.

·         Draagt bij aan een heldere geest.

·         Draagt bij aan een normale spierwerking.

·         Helpt bij vermoeidheid/moeheid.

·         Speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen.

 

 

K-CARE4U magnesium bad kristallen

K-CARE4u magnesium bad kristallen zijn heel effectief en krachtig en makkelijk te gebruiken voor een magnesium (voet)bad. De K-CARE4U magnesium bad kristallen zijn zuinig in gebruik terwijl ze het tekort aan magnesium snel aanvullen.

 

Gebruik als anti-transparant

Magnesiumolie is een veilig en goed alternatief tegen transpiratie.

 

Hoofdpijn en magnesium

Hoofdpijn en migraine kunnen duiden op een magnesium tekort. Veel mensen proberen de traditionele pijnstillers te vermijden en zijn steeds meer opzoek naar alternatieve manieren tegen deze kwalen. Magnesium is een natuurlijk mineraal dat goed kan helpen bij hoofdpijn, migraine, gevoeligheid voor licht en geluid, misselijkheid en braken.

Onderzoeken hebben aangetoond dat het nemen van een magnesiumsupplement, een effectieve manier kan zijn om hoofdpijn te voorkomen. Er is aangetoond dat het magnesiumniveau in de hersenen van een persoon met hoofdpijn/migraine laag is.

 

Magnesium voor ontspanning

Magnesium wordt ook wel het ontspanningsmineraal genoemd. Het is een natuurlijke tranquilizer dat helpt de bloeddruk stabiel te houden. Magnesiumchloride, in de vorm van magnesium olie of bad kristallen, is een goed hulpmiddel om gespannen spieren (bijvoorbeeld in de nek of rug) te ontspannen. Dit is bevorderlijk bij hoofdpijn en migraine.

 

Gebruik magnesium bij hoofdpijn en migraine

Als je hoofdpijn of migraine hebt, kun je magnesiumsuppletie toedienen via de huid. Met KCare4U magnesium olie of serum kun je je magnesiumspiegel aanvullen door het op je armen, benen, nek, rug, schouders of buik te smeren.

 

De indicaties voor het gebruik van magnesium zijn enorm. We kunnen denken aan nachtelijke krampen, eczeem en huidproblemen, osteoporose, pijnlijke spieren, ondersteuning tijdens de zwangerschap en nog veel meer.

 

KCare4U magnesium is van de beste kwaliteit gemaakt, 100% vegan en duurzaam verpakt. Vraag er naar in de salon het is in verschillende verpakkingen te koop:

KCare4U 100ml olie

KCare4U 200ml olie

KCare4U 200ml serum

KCare4U 1 kg vlokken

KCare4U 4 kg vlokken